DRAMA OPDRACHT: DE SPIEGEL
THEATER, MUZIEK & DANS
Tijdens deze opdracht ga je in een tweetal elkaar spiegelen. Je hebt heel veel vrijheid om eigen creativiteit kwijt te kunnen tijdens deze opdracht. Deze opdracht is voor iedereen geschikt, het maakt niet uit welk spelniveau je hebt. Je oefent het spelen van een personage en het voorbereiden van een scène.

Lees verder >>

SPRUITJESSTAMPPOT VOOR KIDS
MODE & BEAUTY
Spruitjes, die lusten wij wel. En zeker met dit hele makkelijke recept om een lekkere spruitjesstamppot te maken. Door de crème fraiche wordt het stamppotje lekker smeuïg en zoet. Hier ga je echt van smullen.

Lees verder >>

WASPOEDER MAKEN VAN MARSEILLE ZEEP
MODE & BEAUTY
Maak zelf waspoeder van een blok Marseille zeep, het is heel eenvoudig om te maken. En ook goed voor het milieu, want je weet precies welke stoffen er in de afvoer wegspoelen en in het milieu terecht komen. Alleen maar natuurlijke grondstoffen dus, want dat heb je zelf gemaakt. Goed bezig !

Lees verder >>

MARKEER DE JUISTE LETTER
SCHRIJVEN & POËZIE
Een leuke manier om meer bekend te raken met de letters van het alfabet. Leer letters herkennen en na te schrijven. Goed om de fijne motoriek te verbeteren. Gebruik een markeerstift om iedere gevraagde letter te markeren die te vinden is binnen het letterblok. Daarna oefen je het schrijven van de letter aan de hand van het voorbeeld.

Lees verder >>

WASMIDDEL MAKEN VAN ALEPPO ZEEP – BONTE WAS
MODE & BEAUTY
Maak eens zelf wasmiddel van een blok Aleppo zeep. Als bewuste mode liefhebber wil je op een duurzame manier omgaan met je kleding. Zelf wasmiddel maken is een 100% natuurlijke oplossing voor schone was en superleuk om te doen. Er spoelen met dit wasmiddel alleen natuurlijke grondstoffen weg in het afvalwater, je bent dus echt heel goed bezig voor het milieu.

Lees verder >>