Markeer de juiste letter

Dit heb je nodig
Markeerstift
Pen

Een leuke manier om meer bekend te raken met de letters van het alfabet. Leer letters herkennen en na te schrijven. Goed om de fijne motoriek te verbeteren. Gebruik een markeerstift om iedere gevraagde letter te markeren die te vinden is binnen het letterblok. Daarna oefen je het schrijven van de letter aan de hand van het voorbeeld.

Wil je het schrijven onder de knie krijgen, dan moet je de letters goed oefenen. Mat de werkbladen van ‘Markeer de juiste letter’ oefen je het hele alfabet van A tot Z. Voor iedere letter is er een letterblok waarin je de letter van dat blad leert herkennen, zie jij welke letters erbij horen? Markeer ze dan. Daarna krijg je de mogelijkheid om het schrijven van de letter te oefenen in zowel hoofdletter als kleine letter. Pak je pen en trek de stippellijn over. Heb je dat gedaan, probeer het schrijven van de letter daarna zelf. Lukt het jou nog niet zo netjes? Dat is niet erg, blijf gewoon oefenen en voor je het weet schrijf jij net zo mooi als Shakespear.

Dit werkblad is te downloaden in PDF formaat in de shop, of je besteld de voorgedrukte werkbladen voor in je kunstmap.

Heb je het werkblad gemaakt?
Laat ons dan weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #kleinekunstenaars.